G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.058,31

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Habertürk’te “Gerçek Fikri Ne?” programında konuk olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uğur Poyraz, İYİ Parti Genel Sekreteri olarak katıldığı Habertürk’te Eren Eğilmez’in sunduğu “Gerçek Fikri Ne?” programında gündemdeki konuları değerlendirdi. Program, saat 22:30’da başladı ve Poyraz, İYİ Parti’nin dünkü GİK toplantısının ardından yeni görevine gelmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin Başkanlık Divanı’nda Genel Sekreterlik görevine getirilen Uğur Poyraz, önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Partinin gündemine dair soruları yanıtlayan Poyraz, partinin gelecek dönemdeki stratejilerine ilişkin ipuçları verdi. Programda, İYİ Parti’nin son dönemdeki çalışmaları ve hedefleri de ele alındı.

Poyraz, programda İYİ Parti’nin yakın dönemdeki politikalarını ve güncel konuları değerlendirdi. Partinin genel politika ve iletişim stratejilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Poyraz, partinin gelecek projeleri hakkında da önemli bilgiler paylaştı. Programın sonunda, dinleyicilerin sorularını da yanıtlayan Poyraz, katılımcıların merak ettikleri konularda detaylı bilgiler verdi.

Program, İYİ Parti’nin kamuoyundaki algısını da şekillendiren önemli bir platform oldu. Poyraz’ın açıklamaları ve yorumları, partinin gelecek dönemdeki politikaları ve hedefleri hakkında önemli ipuçları verdi. Programın sonunda, Poyraz, dinleyicilere teşekkür ederken, programın yayın saati ve konuklarına ilişkin bilgiler aktarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Habertürk’te “Gerçek Fikri Ne?” programında konuk olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!