G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO36,98
CNY4,81
GBP44,51
EURO/USD1,08
BIST8.754,65
Petrol75,27
GR. ALTIN3.035,13
BTC2.275.553,93

Manisa’da eski Belediye Başkanı, makam odası eşyalarının kendine ait olduğunu iddia etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Yunusemre ilçesinin eski AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, görev süresi boyunca yaptığı harcamalar ve lüks makam odasıyla gündeme geldi. Çerçi, makam odasındaki eşyaların kendisine ve eşine ait olduğunu iddia etti. Ancak belediye tarafından gönderilen AKP Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düden, mesai bitiminde eşyaları almak için geldiğinde evrak olmadığı gerekçesiyle geri döndü. Bunun üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci, kamu malını götüremezler, hukuksal boyutları var dedi. Ali Kuyumcu da belgeler olmadan eşyaları veremeyeceklerini belirtti. Düden ise “Görevimizi yaptık” diyerek belediyeden ayrıldı.

Belediye Başkanı Semih Balaban ise, Çerçi’nin eşyaları kendi parasıyla yaptırdığı yönündeki iddialarına karşılık belge olmadığını ifade etti. Balaban, Çerçi’nin “Eşyalarımı istiyorum” sözlerine karşılık Melek Hanım’ın yaptığı tablolar dışında bir eşya veremeyeceklerini belirtti. Balaban, Çerçi’nin eşyalarının kendisine ait olduğunu belgelemesi gerektiğini vurgulayarak, faturaların, ödeme makbuzlarının ve banka dekontlarının olması gerektiğini ifade etti.

Mehmet Çerçi, makam odasındaki eşyaları alabilmek için belediyeye başvuruda bulunduğu ancak belge olmadığı gerekçesiyle eşyalarını alamadığı ortaya çıktı. Bu durumun hukuksal boyutu gündeme gelirken, Çerçi’nin iddialarının belgelenmesi gerektiği vurgulandı. Yunusemre Belediyesi, Çerçi’nin eşyalarının belediye malı olduğu yönündeki iddialara belge olmadan itiraz etti. Çerçi’nin lüks makam odası ve yaptığı harcamaların detayları ise kamuoyunda tartışma yarattı. Manisa halkı, Belediye Başkanı ve eski Başkan arasındaki bu gerginliği yakından takip etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da eski Belediye Başkanı, makam odası eşyalarının kendine ait olduğunu iddia etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!