G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.138.043,62

Eski Sevgilisini Canice Katleden Adam Tutuklandı! Detaylar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Ağustos 2023’te Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı İpekçilik Mahallesi’nde korkunç bir olay gerçekleşti. Güner Aydın isimli şahıs, hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eski sevgilisi Derya Pas’ın evine girerek önce Pas’ın arkadaşı Gökhan E.’yi, ardından da Pas’ı bıçakladı. Pas ağır yaralanırken, saldırgan Aydın olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Yaralı Gökhan E.’nin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı. 16 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Derya Pas, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hafif yaralanan Gökhan E. ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Aydın ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı ve ifadesinde kıskançlık nedeniyle cinayeti işlediğini itiraf etti.

Derya Pas’ın babası Erol Pas, Aydın’ın kızına şiddet uyguladığını ve bu sebeple uzaklaştırma kararı aldıklarını belirtti. Ayrıca Aydın’ın daha önce bir akrabasını öldürdüğünü ve 8 yıl cezaevinde kaldıktan sonra pandemi affıyla tahliye olduğunu da ekledi. Pas, Aydın’ın ağırlaştırılmış müebbet cezası almasını talep ederek, “Kızımın alkolle problemi vardı ama onu çözmek için destek aldı. Kızımın böbreklerini parçalamış. Bu tür mahlukatlar yaşamamalı. Ağırlaştırılmış müebbet ile yargılanmasını istiyorum” dedi.

Mahkeme duruşmanın eksik evraklar tamamlanmadan ertelenirken, cinayetin nedenleri ve detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Güner Aydın ise ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasıyla yargılanacak. Aydın, Derya Pas’ın uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğunu iddia ederek, cinayeti işlediğini açıklamıştı. Pas’ın avukatı, Aydın’ın ‘canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla yargılanması yönünde talepte bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Sevgilisini Canice Katleden Adam Tutuklandı! Detaylar Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!