G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Beşiktaş, Süper Lig’de Rizespor’u Ağırlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Rizespor’u ağırlayacak. Maç, Dolmabahçe Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Beşiktaş, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle puan cetvelinde 5. sıraya gerilemiş durumda ve toplamda 51 puanı bulunuyor. Diğer taraftan Avrupa bileti için mücadele eden Rizespor ise 49 puanla 7. sırada yer alıyor. İki takım arasındaki ilk yarı maçında Beşiktaş, Rize deplasmanında 4-0 galip gelmişti.

Muhtemel ilk 11’ler şu şekilde olacak: Beşiktaş’ta Mert Günok kalede, Svensson, Necip, Colley, Masuaku defansta, Salih Uçan, Chamberlain, Ghezzal, Muçi, Rashica orta sahada ve Semih Kılıçsoy hücumda forma giyecek. Rizespor’un ise Tarık Çetin kalede, Taha Şahin, Alikulov, Emirhan Topçu, Halil İbrahim savunmada, Shelvey, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri orta alanda ve Gaich forvette başlaması bekleniyor.

Maç öncesinde her iki takım da önemli oyuncularıyla sahada yer alacak ve taraftarlarına galibiyet hediye etmeyi hedefleyecekler. Beşiktaş, daha önce de Rize deplasmanında net bir galibiyet almıştı ve bu sefer kendi evinde taraftarının da desteğiyle kazanmak isteyecek. Rizespor ise Avrupa bileti için son şansını zorlu deplasmanda değerlendirmek isteyecek.

Maç sonucunda alınacak galibiyet veya beraberlik her iki takımın da hedeflerine ulaşması adına önemli olacak. Beşiktaş, üst sıralarda kalmak ve Avrupa ligine katılmak için kazanmak zorunda. Rizespor ise Avrupa hayallerini sürdürebilmek için puan almak gerekecek. Dolmabahçe Stadı’nın atmosferi ve taraftar desteğiyle maçın heyecanı daha da artacak ve futbolseverler büyük bir mücadeleye şahit olacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Süper Lig’de Rizespor’u Ağırlıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!