G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.144.817,26

Elazığ Sivrice’de Meydana Gelen 4.0 Büyüklüğündeki Deprem Vatandaşları Sokaklara Döktü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin 8 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtilirken çevre illerde de hissedildi. Elazığ Valisi Ömer Toraman, depremin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, ekiplerin saha taramalarını gerçekleştirdiğini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını belirtti.

Depremin etkisiyle vatandaşlar sokaklara dökülürken, AFAD depremle ilgili detayları paylaştı. 4.0 büyüklüğündeki depremin Sivrice’de meydana geldiği, tarihinin 2 Mayıs 2024 ve saatinin 23:57:28 olduğu açıklandı. Enlem ve boylam koordinatları da verilen depremin derinliği 8.77 kilometre olarak belirlendi. AFAD’ın paylaşımıyla birlikte depremin detaylarına dair bilgilere ulaşılabildi.

Çevre illerden de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli bir paniğe kapılarak sokaklara çıktı. Vali Toraman’ın açıklamasıyla rahatlayan Elazığ halkı, ekiplerin saha taramalarını yaparak herhangi bir hasara dair bilgi vermediğini öğrendi. AFAD’ın detaylı bilgi paylaşımı ise depremin ölçülerine dair daha net bir tablo ortaya koydu.

Herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtilen deprem sonrası vatandaşlar kısa süreli de olsa endişeli anlar yaşadı. Ancak yetkililerin açıklamaları ve AFAD’ın bilgilendirmesiyle durumun normale döndüğü görüldü. Depremin ardından yapılan saha incelemeleri ve detaylı değerlendirmelerle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı teyit edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Sivrice’de Meydana Gelen 4.0 Büyüklüğündeki Deprem Vatandaşları Sokaklara Döktü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!