G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

BBP lideri Destici: “Asgari ücrete yıl ortasında zam yapılmalı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim sonuçları ve asgari ücret konularında açıklamalarda bulundu. Destici, Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederken yaptığı açıklamada, asgari ücretin yükseltilmesi gerektiğini vurguladı. 31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren Destici, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olduklarını belirterek, seçim sonuçlarının milletin takdirine bırakıldığını söyledi.

Mustafa Destici, 1 Mayıs’ın kutlanması sebebiyle işçilere ve emekçilere tebriklerini iletti. Destici, asgari ücretin iyileştirilmesi gerektiğini ifade ederek, temmuz ayında memur zammı alacak işçilere ve emeklilere ekstra bir destek verilmesi gerektiğini belirtti. Taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi konusunda da desteklerini dile getiren Destici, kamu işçilerinin enflasyon farkını alması gerektiğini sözlerine ekledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, geçtiğimiz yerel seçimlerde bazı başarılar elde ettiklerini ve partisinin Cumhur İttifakı adaylarını desteklediğini belirtti. Seçim sürecinde yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen, milletin takdirine razı olduklarını ifade eden Destici, gerektiğinde seçimlere müstakil olarak da girdiklerini dile getirdi.

Asgari ücret konusunda yapılan açıklamalara atıfta bulunan Destici, hükümetin asgari ücretli çalışanların da enflasyon farkını alması gerektiğini belirtti. Kamuda taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi konusundaki sözlerin de tutulması gerektiğini ifade eden Destici, bu konuda hükümete teşekkürlerini iletti. Son olarak, asgari ücretin yükseltilmesi ve işçi haklarının iyileştirilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini vurgulayan Destici, işçilerin emeğinin karşılığını hak ettiklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP lideri Destici: “Asgari ücrete yıl ortasında zam yapılmalı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!