G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

Erdoğan ve Özel Arasındaki Görüşmede Dikkat Çeken Detay: Boş Koltuk!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uzun bir aradan sonra AKP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşmeye eski CHP Milletvekili Namık Tan ve Washington Büyükelçisi de katıldı. AKP heyetinde ise Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yer aldı. Oturma düzeni ise dikkat çekiciydi. Erdoğan, daha önce konuklarını sağında ağırlarken bu kez Özel’i tekli koltukta konuk etti. Genel Başkanın sağında ise boş bir koltuk bulunması ise merak konusu oldu.

AKP’den yapılan açıklamaya göre, odanın görüşme öncesindeki oturma düzeni korunurken, boş koltuk detayının herhangi bir anlam ifade etmediği belirtildi. Ancak sosyal medyada bu detay en çok konuşulan konular arasına girdi. Görüşmeye ilişkin detaylar ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. Erdoğan ve Özel’in görüşmede hangi konuları ele aldığı ve ortak noktalarda mutabık olup olmadıkları ise merak konusu oldu.

CHP ve AKP liderlerinin arasındaki bu görüşme, Türkiye siyasetinde önemli bir gündem maddesi olmaya devam ediyor. İki partinin görüşmelerinin detayları ve sonuçları yakından takip edilirken, kamuoyu liderler arasındaki diyalogun ve iş birliğinin artırılmasını umut ediyor. Özellikle son dönemde artan iç ve dış politika gelişmeleri nedeniyle iki partinin iş birliği yapması bekleniyor. Görüşmenin sonuçları ve ilerleyen süreçteki gelişmeler ise yakından takip edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Özel Arasındaki Görüşmede Dikkat Çeken Detay: Boş Koltuk!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!