G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

Başıboş atın otomobile çarptığı kaza Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir hasta bakıcısı olan Mehmet Tanrıverdi, evindeki hasta için markete gitmek üzere otomobiliyle yola çıktı. Fakat cadde üzerinde ilerlerken, yolun kenarındaki araziden koşan başıboş bir at, Tanrıverdi’nin aracına çarptı. Atın çarpması sonucu şaşkına dönen Tanrıverdi, ne olduğunu anlamakta güçlük çekti. At ise çarpmanın etkisiyle savrularak otluk alana düştü. Yaşanan bu olay üzerine Tanrıverdi, hemen ekiplere haber verdi.

Olay yerine gelen trafik ekipleri, gerekli tutanakları tutarken, aynı zamanda arka bacağı kırılan atın durumunu da incelediler. At, tedavi edilmek üzere koruma altına alınırken, Tanrıverdi ise şok içerisinde olayın seyrini izledi. Trafik ekipleri, çarpışmanın nasıl gerçekleştiğini araştırırken, olayla ilgili detaylı bilgi topladılar. Tanrıverdi ise hastanın ihtiyaçlarını gidermek için gerekenleri yapmak üzere harekete geçti.

Otomobille seyir halindeyken, aniden başıboş bir atın aracına çarpmasıyla karşılaşan Mehmet Tanrıverdi, yaşadığı şaşkınlığı atlatamadı. Olayın ardından atın savrulduğu alanda duran Tanrıverdi’nin şaşkın bakışları, çevredekilerin dikkatini çekti. Trafik kazası sonucu arka bacağı kırılan atın tedavi altına alınmasıyla birlikte, ekipler olası başka bir kazayı önlemek için önlemler aldılar.

Olay, Yunuseli Mahallesi’nde hızla yayıldı ve mahalle sakinleri de evlerinin önünde toplanarak konuyu konuştular. Hem atın hem de sürücünün durumu hakkında endişelenen mahalle sakinleri, gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar. Trafik ekiplerinin çalışmaları devam ederken, atın durumuyla ilgili veteriner hekim de gelişmeleri rapor etmeye başladı. Olayın tüm detayları, yetkililer tarafından incelenerek soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başıboş atın otomobile çarptığı kaza Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!