G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

Samsun’da Eşini Aldatan Adamın Tazminat Şoku

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da yaşayan Ayşe A. (42), yakın arkadaşı S.Ç. ve dayısının eşi A.S. (50) ile ilişkisi olduğunu iddia ederek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Mahkeme, Ahmet A.’nın A.S. ile 326 günde 828 defa telefon görüşmesi yaptığını tespit ederek, 500 bin lira maddi ve 500 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Ayşe A., Samsun’da 2 çocuk annesi olarak yaşamaktaydı. 2001 yılında Ahmet A. ile evlenen Ayşe A., eşinin yakın arkadaşı S.Ç. ve dayısının eşi A.S. ile ilişkisi olduğunu iddia ederek 23 Şubat 2021 tarihinde boşanma davası açtı. Samsun 2’nci Aile Mahkemesi’nde görülen davada, Ahmet A.’nın A.S. ile 828 kez telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirlendi. Mahkeme, Ayşe A.’yı haklı bularak boşanmalarına hükmetti ve Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi. Aynı zamanda, 10 yaşındaki oğulları U.A.’nın velayetinin annesine verilmesine karar verildi ve Ahmet A.’nın Ayşe A. ve oğlu B.A.’ya biner lira nafaka ödemesi belirlendi.

Ayşe A.’nın avukatı Arslan Bolat, müvekkilinin psikolojisinin altüst olduğunu belirterek, olayın mahkeme dosyasına yansıtıldığını ve müvekkilinin mağduriyetinin dosyada yer aldığını söyledi. Bolat, Ayşe A.’nın uzun süre psikolojik tedavi gördüğünü ancak olayı atlatamadığını ve dosyaya tedavi evraklarını eklediklerini dile getirdi. Dosyada A.S. ile Ahmet A. arasında bir yılda 828 telefon görüşmesi yapıldığının tespit edildiğini dile getiren Bolat, mahkemeden bu durumu da araştırarak dosyaya eklemesini istediklerini belirtti.

Mahkeme, müvekkil Ayşe A.’nın yaşadığı acıyı tazminatla ölçülemeyecek kadar büyük olduğunu fakat mağduriyetinin doğru şekilde dosyaya yansıtıldığını belirterek, bir milyon lira tazminata hükmetti. Avukat Bolat, müvekkilinin bu tazminatla yaşadığı acıyı unutamayacağını ancak yeni bir hayata başlarken kimseye muhtaç olmayacağını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsun’da Eşini Aldatan Adamın Tazminat Şoku

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!