G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.058,31

Erdoğan ve Özel, AKP Genel Merkezinde görüşme yaptı, detaylar ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi’nde bir görüşme gerçekleştirdi. Özel ve Erdoğan, 16 Ekim Salı günü 16.10’da başlayan görüşmeyi yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdürdü. Görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı. Görüşmenin oldukça olumlu bir havada geçtiği ve gündemin detaylı olarak ele alındığı öğrenildi.

Özgür Özel’in görüşmeden ‘vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda mesafe alınabileceğine’ dair iyimser ayrıldığı belirtildi. CHP Genel Başkanı Özel, görüşmenin AKP Genel Merkezi’nde gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Özel’in oturma düzenini doğru bulmadığını ve bu konuda bir telafiye ihtiyaç olduğunu dile getirdiği aktarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Özel’e, en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne iade-i ziyaret yapılması gerektiğini söyledi.

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Paşabahçe’nin “Gururla” serisinden “Cumhuriyet Ateşi” adlı objeyi hediye etti. Bu objenin, Mustafa Kemal Atatürk’ün Sadi Irmak’a söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilham aldığı belirtiliyor. Ayrıca Özel, Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu da Erdoğan’a hediye etti.

Görüşme sırasında dikkat çeken cihazın bir ses kayıt cihazı olduğu iddia edildi. Kaynaklar, resmi görüşmenin kayıt altına alınabilmesi amacıyla bu cihazın kullanıldığını belirtti. Gazeteci Deniz Zeyrek, görüşme esnasında boş bir sandalyenin bulunmasına dair sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Zeyrek, Özel’in oturma düzenine itiraz ettiğini ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ise bu oturma düzeninin daha önce MHP lideri Devlet Bahçeli için de aynı şekilde uygulandığını savundular.

Sonuç olarak, Erdoğan ve Özel arasındaki görüşmenin detayları hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, Özel’in iyimser ve pozitif bir şekilde ayrıldığı bilgisi medyaya yansıdı. Çeşitli konuların ele alındığı görüşmenin, iki parti arasındaki ilişkileri ve gelecekteki iş birliği olanaklarını artırma potansiyeline sahip olduğu değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Özel, AKP Genel Merkezinde görüşme yaptı, detaylar ortaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!