G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

Kağıthane’de Polis Memuruna Çarpan Motosiklet Sürücüsü ‘Ölmemek İçin Öldürdü’ İddiasıyla Yargılanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz günü Kağıthane’de gerçekleşen bir uygulama sırasında motosikletiyle kaçmaya çalışan 21 yaşındaki Osman Boyraz, polis memuru Alp Efe Bekit’e çarparak ağır yaraladı. Bekit hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Boyraz tutuklandı ve “kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme” suçundan yargılandı.

16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Boyraz ile Bekit’in aileleri hazır bulundu. Bekit’in eşi Ezgi Bekit, savunmaları kabul etmedi ve avukatlara dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu. Bekit’in annesi Hülya Bekit ise, “Sanık bu kadar hızlı giderken frene bassam savrulurdum dedi. Ölmemek için öldürdü” şeklinde ifade verdi.

Mahkeme savcısı esasa ilişkin mütalaasını sundu ve Adli Tıp Kurumu raporunda Boyraz’ın asli kusurlu olduğu belirtildi. Savcı, Boyraz’ın polis memurunu kasıtlı olarak öldürdüğü kanaatine vararak, müebbet hapis cezası talep etti.

Boyraz, Adli Tıp Kurumu raporunu kabul etmediğini ve Bekit’in de hatalı olduğunu ileri sürdü. Yaya geçidinde araç çevirme noktası kurulu olduğunu iddia ederek hızını düşürme fırsatı verilmediğini belirtti. Pişmanlık duyduğunu ifade eden Boyraz, mahkemeye çıktığı için pişman olduğunu belirtti. Mahkeme, sanığa ve avukatlara son savunmalarını hazırlamak için süre vererek duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kağıthane’de Polis Memuruna Çarpan Motosiklet Sürücüsü ‘Ölmemek İçin Öldürdü’ İddiasıyla Yargılanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!