G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.128.174,50

İstanbul Valiliği’nden 1 Mayıs’ta ulaşıma yönelik yeni kararlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ulaşımda bazı önlemler aldı. Saat 16.00 itibarıyla uygulanan kısıtlamalar kaldırıldı ve trafiğe kapatılan yolların bir kısmı ile toplu taşıma seferlerinde normale dönüş sağlandı. Son açıklamada, M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metro hattının Taksim Meydan ve Şişhane durakları hariç diğer durakların sefere açılması, M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hattının Gayrettepe metro durağının açılması, M7 İstoç-Yıldız metro hattının faaliyete başlaması, Bağcılar-Kabataş tramvay hattının kapalı duraklarının sefere açılması, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattının duraklarının açılması ve T6 Tramvay hattının kapalı duraklarının açılması kararlaştırıldı. Ayrıca, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs duraklarının çift taraflı olarak sefere açılması kararı alındı.

Bunun yanı sıra, Kabataş-Taksim Meydan Füniküler hattının durdurulmaya devam edilmesi, İstiklal Caddesi üzerindeki Nostalji tramvayın durdurulması, Tünel Meydan-Karaköy arasındaki Füniküler hattının durdurulmaya devam edilmesi ve Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı IETT Otobüs duraklarının (Şişli ve Fatih istikametli) seferlerinin durdurulmaya devam edilmesi kararlaştırıldı.

İstanbul Valiliği tarafından alınan bu kararlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında alınan tedbirlerin hafifletilmesi ve şehirdeki ulaşımın normale dönüşünü sağlamak için atılmış adımlardır. Bu kararlar doğrultusunda, şehirdeki metro, tramvay ve otobüs hatlarında esneklikler sağlanmış ve ulaşımın kolaylaştırılması hedeflenmiştir. Bu önlemlerle birlikte, şehirdeki vatandaşlar ve ziyaretçiler tarafından daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşım imkanlarından faydalanılması amaçlanmaktadır. Gelecek dönemlerde de benzer tedbirlerin sıkça alınması ve uygulanması beklenmektedir. İstanbul Valiliği, şehirdeki ulaşımın daha düzenli ve verimli olması için sürekli olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Valiliği’nden 1 Mayıs’ta ulaşıma yönelik yeni kararlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!