G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,19
CNY4,82
GBP44,81
EURO/USD1,08
BIST9.061,86
Petrol74,51
GR. ALTIN2.983,03
BTC2.321.868,66

Bursa’da 1 Mayıs Etkinlikleri Trafiği Etkileyecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında Bursa’da düzenlenecek etkinlikler nedeniyle şehirde bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Osmangazi ilçesinde bulunan Bursa Millet Bahçesi önünde toplanılacak ve Stadyum Caddesi üzerinden İpek iş Kavşağı, Darmstadt Caddesi, İlkbahar Caddesi ve Kent Meydanı’na kadar bir yürüyüş düzenleneceği belirtildi.

Bu nedenle, Bursa Millet Bahçesi Stadyum Kavşağı ile Merinos Kavşağı arasındaki yolun iniş ve çıkışı, Nedim Sokak, İlkbahar Caddesi, Darmstadt Caddesi, İpek İş Kavşağı ile Stadyum Caddesi güzergahının saat 09.30’dan itibaren araç trafiğine kapatılacağı açıklandı. Ayrıca, etkinlik süresince T1 (İpekböceği tramvay hattı) seferlerinin yapılmayacağı belirtildi.

Nilüfer ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gerçekleşecek etkinlik için ise trafik önlemleri alınacak. Bu çerçevede, FSM Bulvarı’nda yapılacak olan Emek ve Dayanışma Günü etkinliği kapsamında, İzmir Yolu FSM Bulvarı Esentepe Kavşağı’na kadar olan gidiş istikameti ile diğer güzergahların saat 08.00’den itibaren etkinlik süresince araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Sürücüler, etkinlik süresince İstanbul, İzmir yolları, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya Yolu, Ankara Yolu ve Eğitim Caddesi gibi alternatif güzergahları kullanmalarının uygun olacağı tavsiye edildi. Etkinlik alanı çevresinde bulunan sokakların ihtiyaç halinde kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılabileceği uyarısında bulunulurken, vatandaşların görevlilerin yapacağı ikazlara uymaları gerektiği vurgulandı.

Bursa’da düzenlenecek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için alınacak trafik tedbirleri, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından detaylı bir şekilde açıklanırken, şehirdeki vatandaşlar da etkinlikler nedeniyle olası trafik yoğunluklarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Tüm bu önlemlerin, emek ve dayanışma ruhunun coşkuyla kutlanmasını sağlamak amacıyla alındığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da 1 Mayıs Etkinlikleri Trafiği Etkileyecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!