G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Alaşehir’de Hurdacı, Eşini Vurduktan Sonra İntihar Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak Numara 48’de yaşanan trajik olayda, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan 24 yaşındaki Hamza Demirkıran’ın karısı Buse Demirkıran’ı tüfekle vurarak öldürdüğü ve daha sonra intihar ettiği bildirildi. Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, çiftin hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan Nurullah Demirkan, Hamza’nın psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi gördüğünü belirtti. Demirkan, Hamza’nın tüfeği alıp eşini vurduktan sonra çatıya çıkarak intihar ettiğini ifade etti. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mahalle sakinleri, başlarındaki bu üzücü olay karşısında şaşkın ve üzgün olduklarını belirtirken, çiftin 2 çocuğunun ise şimdi anne ve babasız kaldığını dile getirdiler. Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşların silah seslerini duyarak polise haber verdiği ve olay yerine hemen sağlık ve güvenlik ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, olayın detaylarıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Alaşehir halkı ise yaşanan bu acı olay karşısında büyük bir üzüntü içinde olduklarını ve ailenin acısını paylaştıklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alaşehir’de Hurdacı, Eşini Vurduktan Sonra İntihar Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!