G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.975,23
Petrol78,06
GR. ALTIN2.901,24
BTC2.123.464,59

Alkollü sürücü kaza yaptı, hastaneye güler yüzle gitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay yerindeki görgü tanıklarına göre, kaza saat 17:30 sularında meydana geldi. Kaza sonucunda her iki araç da maddi hasar alırken, şans eseri yaralanan olmadığı belirtildi. Polis ekipleri, çarpışmanın etkisiyle yola savrulan parçaları toplayarak trafiği akışına devam ettirdi.

Kazaya karışan araç sürücüleri, polis ekipleri tarafından alkol kontrolünden geçirildi. Yapılan alkol testinde C.Ö.’nün 3.00 promil alkollü olduğu belirlendi. Bu durum üzerine alkollü sürücüye 6 bin 439 TL para cezası kesildi ve ehliyeti daimi olarak iptal edildi.

Polis ekipleri, C.Ö. hakkında adli işlem başlatırken, aynı zamanda diğer araç sürücüsü Ö.F.A. hakkında da ifade alındı. Kazanın şiddetine rağmen her iki sürücünün de durumlarının iyi olduğu belirtildi.

C.Ö., hastaneye muayene olmak üzere polis ekipleri tarafından götürüldü. Hastaneye varınca duyduğu şaşkınlığı gülerek ifade eden alkollü sürücü, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra taburcu edildi. Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı ve detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kazanın meydana geldiği Fatih Mahallesi Yeşil Cami önünde trafiğin yoğun olduğu saatlerde meydana gelmesi, olası bir faciaya yol açmadan atlatılan kazanın şans eseri ucuz atlatıldığı belirtildi. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran kazaya karışan sürücülerin alkollü araç kullanmamaları konusunda yetkililer uyarılarda bulundu. Kazanın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alkollü sürücü kaza yaptı, hastaneye güler yüzle gitti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!