G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Balkondan Atılmaya Çalışılan Genç Kadını Gören Şahit Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın hemen ardından M.Ç, durumu polise bildirdi ve yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, binanın 4’üncü katında bulunan dairenin kapısını çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. İçeride, 25 yaşındaki A.Y. isimli kadın yerde hareketsiz bir şekilde yatarken, 28 yaşındaki E.K. isimli erkek ise panik içinde odada dolaşıyordu.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan A.Y., hemen hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemede, E.K.’nın da alkollü olduğu belirlendi. E.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şüphelinin ifadesinde, A.Y. ile kısa süre önce tanıştıklarını ve ilişkilerinin henüz yeni başladığını söylediği belirtildi. Ancak neden tartıştıkları ve A.Y.’ın neden balkondan düşmeye çalışıldığı konusunda detaylı bir açıklama yapmadı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Olay sonrası mahalle sakinleri ise yaşanan olay karşısında büyük şok yaşadıklarını belirtirken, benzer olayların tekrarlanmaması için önlem alınmasını talep ettiler. Yetkililer ise konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapıldığını ve gerekli adımların atılacağını ifade ettiler.

Olayın ardından, A.Y.’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. E.K. ise polis ekipleri tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İkilinin ilişkilerindeki sorunlar ve olayın detayları ise soruşturma sonucunda netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balkondan Atılmaya Çalışılan Genç Kadını Gören Şahit Konuştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!