G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,12
CNY4,87
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.829,19
Petrol71,25
GR. ALTIN2.930,70
BTC2.227.840,31

Brezilya’da annesini öldüren genç, parmaklarını kesti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brezilya’nın Salvador şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Jose Natan Carvalho, annesi Sandra Maria dos Santos Carvalho’yu çok sayıda bıçak darbesiyle öldürdü. Genç adamın annesini öldürme eylemi, bir “kara büyü” ritüeli sırasında gerçekleşti. 58 yaşındaki Sandra, evinde çok sayıda bıçak yarasıyla ölü bulundu. Jose Natan Carvalho, mahkemede annesinin boynunu ve parmaklarını kestiğini itiraf etti. Genç adam, annesinin banka hesabındaki paraya erişmek için parmaklarını kestiğini de belirtti. Sandra Maria’nın cesedi, Boca da Mata de Valeria mahallesinde çarşaf ve havluya sarılı halde bulundu.

Jose Natan Carvalho’nun annesini öldürme eylemi, aile evinde yaşanan güçlü bir koku ile ortaya çıktı. Polis, bu koku üzerine eve gittiklerinde cesedi buldu. Cesedin çürümeye başladığı ve olayın günler önce gerçekleştiği belirlendi. Salvador Cinayet ve Kişisel Koruma Dairesi (DHPP), olayı soruşturuyor ve sanık Jose Natan Carvalho mahkemeye çıkarıldı. Cesedin bulunduğu evde yaşananları araştırmak için detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Jose Natan Carvalho, annesini öldürdükten sonra parasına erişebilmek için annesinin parmaklarını kestiği için şüphelenenler bulundu. Genç adamın annesinin cesedi, içinde bulunduğu çarşaf ve havlu ile birlikte bulunmuştu. Jose Natan Carvalho’nun annesini öldürmesi, şok etkisi yarattı ve komşuları tarafından da kınandı. Yetkililer, olayın detaylarını araştırmak için gerekli adımları atmaya başladı.

21 yaşındaki Jose Natan Carvalho’nun annesini öldürdükten sonra parmaklarını kestiği ve parayı atmaya çalıştığı korkunç olay, Brezilya’nın gündemine bomba gibi düştü. Olayın incelenmesi devam ederken, Jose Natan Carvalho’nun mahkeme süreci de devam ediyor. Salvador şehrinde yaşanan bu dehşet verici olay, insanların güvenliği ve toplumsal sorumluluklar konusunda da düşündürücü bir etki yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Brezilya’da annesini öldüren genç, parmaklarını kesti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!