G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Almanya Dışişleri Bakanı, İsrail-Filistin Çatışmaları için 5. Kez İsrail’de!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, geçtiğimiz yıl 7 Ekim`de başlayan İsrail-Filistin çatışmaları nedeniyle 5. kez İsrail’e ziyarette bulundu. Bakan Baerbock, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Başbakan Binyamin Netanyahu ve Dışişleri Bakanı Israel Katz ile bir araya gelerek ateşkes önerisini tekrarlayacak. Ayrıca, Refah’taki sıkıntıları ve çatışmalardan etkilenen sivillerin durumunu ele alacak.
Hükümeti tarafından 7 Ekim’den beri İsrail’e destek veren Almanya, Gazze’deki katliamlara karşı daha güçlü bir tutum sergilemeye çağrılmaktadır. Baerbock’un ziyaretinde, İsrail’e baskı yaparak ateşkes sağlanması için çaba göstereceği belirtilmektedir. Bu çabaların bir parçası olarak, esirlerin serbest bırakılması için yeni bir ara verilmesi önerilecektir. Almanya’nın İsrail hükümetine tepkisi, sadece uyarılarla sınırlı kalmış ve Gazze’deki insanlık dramına karşı daha etkili bir tutum alınmamıştır.
Baerbock’un ziyareti öncesinde yaptığı açıklamalarda, İsrail ordusunun Refah’a yönelik olası bir saldırısının insani bir felakete neden olacağını ve bu durumun sivillerin acılarının hafifletilmesi gerektiğini vurgulamıştır. Ayrıca, çatışmaların durdurulması için gerekli adımların atılması ve esirlerin serbest bırakılması konusunda İsrail ile görüşmelerde bulunacağını belirtmiştir.Bu ziyaretin, İsrail-Filistin çatışmalarının çözümüne yönelik uluslararası çabalara destek olması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya Dışişleri Bakanı, İsrail-Filistin Çatışmaları için 5. Kez İsrail’de!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!