G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Türk Savunma Sanayii Bomba İmha ve Gözetleme Robotları ABD’de Tanıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektroland Defence, Türkiye’nin ilk bomba imha robotu tasarlayan ve üreten bir firma olarak dikkat çekmektedir. Firma, San Diego Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar sırasında Atılabilir Mini Keşif Gözetleme Robotu ACROB ve TMR-I Khan Bomba İmha Robotu’nu sergilemiştir. ACROB, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin farklı birimlerinde kullanılmakta ve Elektroland Defence’in en çok ihracat geliri sağlayan ürünü konumundadır. Aynı zamanda, çeşitli ülke orduları da ACROB’u tercih etmektedir. TMR-I Khan Bomba İmha Robotu ise ihracat odaklı bir üründür ve Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet birimlerinde başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Diğer bomba imha robotları olan İnsansız Kara Aracı BOĞAÇ ve HANÇER ise fuar katalogunda tanıtılmaktadır.

Elektroland Defence Genel Müdürü Ferhat Uğur, fuardaki ziyaretçi ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirtmiştir. Uğur, yeni ihracat başarıları elde etmek için çalıştıklarını ve envanterdeki araçların başarılı bir şekilde hizmet verdiğini vurgulamıştır. Ürünlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kullanıldığı bilgisini veren Uğur, HANÇER’in halihazırda kullanımda olduğunu ve BOĞAÇ’ı yakın zamanda teslim edeceklerini ifade etmiştir. Ayrıca, yeni bir insansız kara aracı olan BOZKURT’un tasarlandığını ve yakında kullanıma sunulacağını belirtmiştir. Uğur, güvenlik güçlerinin geri bildirimleri doğrultusunda ürünleri geliştirdiklerini ve Türk güvenlik birimlerine en iyi ürünleri sunmak için çalıştıklarını açıklamıştır.

Firma, ihracatta iddialı olduklarını ve pek çok dost ve müttefik ülkeye ürünlerini ulaştırdıklarını belirtmektedir. Şu anda 16 ülkeye ihracat yaptıklarını dile getiren Uğur, bu sayıyı arttırmak ve daha fazla ülkeye ürünlerini ulaştırmak istediklerini ifade etmiştir. Firma, yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katılarak ürünlerini tanıtmakta ve büyük ilgi görmektedir. ACROB, en çok ihracat geliri sağlayan ürünleri arasındadır ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tercih edilmesi, firmanın en büyük referansı konumundadır. Elektroland Defence, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirmekten ve bu güçlü ordunun harekat ihtiyaçlarına cevap vermekte duyduğu gururu dile getirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Savunma Sanayii Bomba İmha ve Gözetleme Robotları ABD’de Tanıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!