G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Jorge Jesus’un Al Hilal’ine şok elenme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Al Ain’i 2-1 yenmesine rağmen toplamda 5-4’lük skorla elenmiştir. Maç, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’in ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. Al Hilal, mücadeleyi kazanmasına rağmen, toplam skorla rakibine geçilerek turnuvadan elenmiştir. Takımın 34 maçlık galibiyet serisi de bu maçta sona ermiştir.

Jorge Jesus, 2022-2023 sezonunda Al Hilal’i çalıştırmaktadır. Eski Fenerbahçe teknik direktörü olan Jesus, temmuz ayında Al Hilal’in başına geçmiştir. Öğrencileri, Suudi Arabistan’da lider konumda bulunmaktadır ve en yakın rakiplerine karşı 9 puanlık bir farkı vardır.

Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Ain’i ağırladığı maçta 2-1 galip gelmiş ancak toplam skorla rakibine yenilerek turnuvaya veda etmiştir. Jorge Jesus yönetimindeki takım, iyi bir performans sergilemesine rağmen istenen sonucu elde edememiştir.

Al Hilal, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Al Ain’e yenilmiş ve 34 maçlık galibiyet serisine son vermiştir. Bu sonuçla takım, bir dönemin sona erdiği bir maç yaşamıştır. Takımın lideri Jorge Jesus, Suudi Arabistan Ligi’nde takımını zirveye taşımış ve büyük bir başarı elde etmiştir.

Toplamda 5-4’lük bir skorla elenen Al Hilal, taraftarlarını üzmüş olsa da, Jorge Jesus’un liderliğindeki takımın başarılı performansı takdir toplamıştır. Suudi Arabistan’ın en büyük takımlarından biri olan Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi’nde elenmiş olsa da, gelecek sezon için umut verici bir performans sergilemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jorge Jesus’un Al Hilal’ine şok elenme!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!