G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,52
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,70
GR. ALTIN2.919,98
BTC2.107.656,42

Eşek kaçmasıyla hastane acil servisine girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Operasyon sırasında firar eden eşek, ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine bağlanmıştı. Ancak eşeğin yuları aniden çözülerek kaçmasıyla bekçiler harekete geçti. Firar eden eşek, yakındaki bir hastanenin acil servisine girdi. Burada bekçiler ve hastane personeli tarafından yakalandı. Bu komik anlar, hastane güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, eşeğin kaçma anı ve ardından hastane koridorlarında koşuşturması izlenebiliyor. Eşeğin, hastane personeli ve bekçiler tarafından yakalanma anı da kameralara yansıdı. Olayın yaşandığı hastanenin ismi ve ilçe emniyet müdürlüğüne ait güvenlik kamera görüntüleri basına da yansıdı.

Operasyon sırasında eşeğin nasıl firar ettiği ve ilçe emniyet müdürlüğü bahçesine nasıl ulaştığı konusunda detaylı bilgi verilmedi. Ancak eşeğin neden operasyon bölgesinde bulunduğu ve şüphelinin kim olduğu hala belirsizliğini koruyor.

Olayın ardından eşeğin sahibi sinirlendi ve ilçe emniyet müdürlüğüne giderek eşeğini geri istedi. Eşeğin sahibinin, eşeğin nasıl kaçtığı ve hastaneye nasıl girdiği konusunda da açıklamada bulunmadığı belirtildi. Eşeğin geri teslim edilip edilmediği ise bilinmiyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve gerekli önlemlerin alınacağı açıklandı. Firar eden eşeğin nasıl hastaneye girdiği ve güvenlik açıklarının neden yaşandığı konusunda detaylı bir inceleme yapılacağı belirtildi. Eşeğin sahibi hakkında da yasal işlem başlatılacağı ifade edildi. Bu komik olay, sosyal medyada da gündem oldu ve birçok kişi tarafından paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşek kaçmasıyla hastane acil servisine girdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!