G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,85
CNY4,87
GBP45,02
EURO/USD1,10
BIST9.078,64
Petrol74,75
GR. ALTIN2.905,34
BTC2.064.284,70

Manisa’da Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Uğur Altan, aniden geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Altan, mesai saatleri içerisinde bir anda rahatsızlandı ve hemen hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Meslektaşları, Altan’ın ani ölümü karşısında derin üzüntü yaşadılar ve onunla ilgili anılarını paylaştılar.

Polis memuru Uğur Altan’ın cenazesi, Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan ailesine teslim edildi. Altan’ın yakınları, cenazeyi alarak Akhisar Merkez Camii’ne götürdü. Burada düzenlenecek olan cenaze namazının ardından Altan’ın naaşı, aile kabristanlığına defnedilecek. Manisa Emniyet Müdürlüğü, Altan’ın cenaze törenine katılım sağlamak ve ailesine destek olmak için gerekli çalışmaları başlattı.

Uğur Altan, mesai arkadaşları arasında sevilen ve sayılan bir isimdi. Özellikle görev yaptığı ekipte her zaman işine sadık ve disiplinli bir polis olarak tanınıyordu. Yakın zamanda terfi beklediği ve eğitimlerine devam ettiği öğrenilen Altan’ın ani ölümü, meslektaşlarını derinden sarsarken, onun boşluğunu doldurmak için çalışmalar başlatıldı.

Manisa Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü, polis memuru Uğur Altan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerini iletti. Altan’ın ailesinin yanı sıra meslektaşları da büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirttiler. Altan’ın ani vefatı, emniyet camiasında derin bir üzüntü yaratırken, onun anısının her daim yaşatılacağı vurgulandı.

Polis memuru Uğur Altan, görev yaptığı birimdeki çalışmaları ve mesleki özverisiyle tanınan bir isimdi. Ailesinin yanı sıra meslektaşları arasında da sevilen biri olan Altan’ın vefatı, emniyet teşkilatını yasa boğdu. İş arkadaşları, Altan’ı son yolculuğuna uğurlayacakları cenaze törenine katılmak üzere bir araya gelirken, onun hatıralarını yaşatmak adına bir dizi etkinlik düzenleneceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!