G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.922,75
BTC2.096.801,23

Çocuklar Yaratıcılıklarını Konuşturdu: Yazarlık ve Film Atölyeleriyle Unutulmaz Bir Deneyim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuk Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara yönelik yaratıcı atölye etkinlikleri düzenledi. İki gün süren etkinliklerde çocuklar, yazar Tülin Kozikoğlu ile kısa hikaye ve şiir yazma, resimleme etkinlikleri gerçekleştirdi. Karakter yaratma ve hikâye oluşturma süreçlerini öğrenen çocuklar, kendi hikayelerini eğlenceli etkinliklerle oluşturdular. Ardından hikâye Anlatıcısı Dilek Büyük’le masal dinleyen çocuklar, anlatım becerilerini geliştirecek interaktif oyunlar oynadılar.

İkinci gün Profesör Dr. Nilüfer Pembecioğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Kısa Film Atölyesi”nde çocuklar, film yapımının temel teknikleri hakkında bilgilendirildi. Kendi kısa hikayelerini oluşturup senaryolaştırarak, kendi kısa filmlerini çekme konusunda desteklendiler.

Bu atölyelerle çocuklar duygu ve ilgi alanlarını keşfederek yaratıcı ve üretici şekilde değerlendirmenin yanı sıra eğlenceli vakit geçirdiler. ÇİÇEK’in düzenlediği etkinliklere dair detaylar derneğin Instagram ve YouTube hesaplarından takip edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çocuklar Yaratıcılıklarını Konuşturdu: Yazarlık ve Film Atölyeleriyle Unutulmaz Bir Deneyim!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!