G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

Jandarma üniformasıyla kimlik kontrolü yapan genç kadın serbest bırakıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Ereğli’de, jandarma üniforması giyen M.K. (24), Müftü Mahallesi’ndeki iş yerlerine girerek vatandaşlara GBT uygulaması yapmış ve kimlik kontrolü yapmıştır. Ardından Uzunkum Caddesi’nde bulunan kafelerde oturan gençlere de aynı uygulamayı yapmıştır. Bir vatandaşın şüphelenmesi üzerine polis ekibi olay yerine gelmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, M.K.’dan askeri kimliğini istemiş ancak üzerinde askeri kimlik bulunamamıştır. Yapılan GBT sorgusunda M.K.’nın sözleşmeli öğretmen olduğu ortaya çıkmış ve gözaltına alınmıştır.

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen M.K., askerlik mesleğine duyduğu heves nedeniyle bu işe kalkıştığını ve çok pişman olduğunu belirtmiştir. Emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılan M.K.’nın sahte kimlik kullanarak GBT uygulaması yaptığı ortaya çıkmıştır.

Olayın detaylarına göre, Zonguldak Ereğli’de jandarma üniformasıyla dolaşan M.K., önce iş yerlerine girerek vatandaşların kimliklerini kontrol etmiştir. Daha sonra kafelerde oturan gençlere de benzer bir uygulama yapmıştır. Ancak bir vatandaşın şüphelenmesi sonucu polis ekipleri olaya müdahale etmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, M.K.’dan askeri kimliğini istemiş fakat M.K.’nın üzerinde askeri kimlik bulunmamıştır. Yapılan GBT sorgusunda M.K.’nın sözleşmeli öğretmen olduğu anlaşılmış ve gözaltına alınmıştır. Ancak M.K., emniyette verdiği ifadesinde askerlik mesleğine duyduğu heves nedeniyle bu işi yaptığını ve pişman olduğunu belirtmiştir. Emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılan M.K.’nın sahte kimlik kullanarak GBT uygulaması yaptığı tespit edilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma üniformasıyla kimlik kontrolü yapan genç kadın serbest bırakıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!