G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Nezaket Telefonu: Kutuplaşmayı Kırmak İçin Adım Atacağız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak bayramlaştı ve nezaket telefonu açtıklarını belirtti. Ardından bir çalışma ziyaretine gideceklerini ve toplumdaki kutuplaşmayı kırmak için adım atacaklarını, daha sonra toplumun yararına işlerde birlikte mesafe alacaklarına inandığını ifade etti.

Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve diğer CHP’li belediye başkanları ile Anıtkabir’i ziyaret eden Özel, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çıktı. Mozoleye çiçek bırakan Özel, beraberindekilerle saygı duruşunda bulundu ve Misak-ı Milli Kulesi’ni ziyaret etti. Ardından Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Özel, 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret edip çelenk bıraktı.

CHP Genel Merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılış konuşmasını yapan Özel, CHP’nin her kesimden oy alabilen bir parti olduğunu vurgulayarak, seçimlerde Türkiye ittifakının kazandığını ve bu başarının Türkiye’ye kazandırdığını söyledi. Ayrıca yüzde 38 oy oranına ulaşıldığını belirterek, belediyelere ‘karne’ vereceklerini ve ölçme-değerlendirme yöntemiyle belediyelerin performansını izleyeceklerini ifade etti.

Özel, seçim sonuçlarının zafer değil başarı olduğunu belirterek, CHP’nin tarihi ve demokratik bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Ayrıca belediyelerin hizmetlerini değerlendirip, gerektiğinde yanlışlardan döneceklerini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram ziyaretlerinden bahsederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak bayramlaştıklarını hatırlattı ve yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceklerini belirtti. Özel, toplumdaki kutuplaşmayı kırmak için adım atacaklarını ve ortak talepleri nezaketle ileterek önemli işbirliklerine imza atacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Nezaket Telefonu: Kutuplaşmayı Kırmak İçin Adım Atacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!