G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

İstanbul’da 23 Nisan ve Koşu Nedeniyle Yollar Kapalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ve kentte düzenlenecek koşu etkinliği sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 21 Nisan Pazar günü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle belirli yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi. Bu kapsamda, Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi, 19 Mayıs Mahallesi Veteriner Hilmi Sokak, Yayla Mahallesi Sebahattin Delice Sokak, Mecidiyeköy Mahallesi Çağlar Sokak ve Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Aydın 1 Sokak’ta trafik akışı sağlanamayacak. Alternatif güzergahlar olarak ise belirli cadde ve sokaklar belirlenmiştir.

Ayrıca, İstanbul’da yarın gerçekleştirilecek olan BtcTurk Boğa Koşusu etkinliği sebebiyle saat 07.00 ile 12.00 arasında Üsküdar’da bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen yollar arasında Üsküdar Harem Sahil Yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve Abdullah Ağa Caddesi yer alıyor. Alternatif güzergahlar ise Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 Karayolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hakimiyet-i Milliye Caddesi, Halk Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi olarak belirlenmiştir.

Bu yolların belirli saat aralıklarında trafiğe kapatılacak olması, sürücülerin ve vatandaşların planlarını buna göre yapmalarını gerektirmektedir. Trafik akışının sağlanamayacağı noktalarda alternatif güzergahları kullanarak zaman kaybının önüne geçilebilir. Özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi özel günlerde ve etkinliklerde alınan trafik önlemleri, daha güvenli ve düzenli bir etkinlik düzenlenmesini sağlayarak hem katılımcıların hem de vatandaşların rahat ve huzurlu bir gün geçirmelerine yardımcı olacaktır. Bu nedenle, belirtilen yollardaki kapanış ve alternatif güzergah bilgilerine dikkat ederek trafiği rahatlatmak ve sıkıntı yaşamamak önemlidir.

Trafik düzenlemelerinin amacı, hem etkinliklere katılanların hem de günlük hayatlarını sürdüren vatandaşların güvenliğini ve rahatını sağlamaktır. Bu nedenle, belirtilen tarihlerde ve saatlerde trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında bilgi sahibi olmak, ulaşım planlarını buna göre ayarlamak ve gerektiğinde farklı yolları tercih etmek önemlidir. Bu sayede, karmaşık ve sıkışık trafikte zaman kaybetmeden hedefe ulaşmak mümkün olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da 23 Nisan ve Koşu Nedeniyle Yollar Kapalı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!