G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Serdar Ortaç’ın Skandal Açıklamaları Magazin Dünyasını Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü popçu Serdar Ortaç, son zamanlarda sıkça açtığı canlı yayınlarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı açıklamalarla gündeme gelen 53 yaşındaki Ortaç, kadınlara dair söylemleriyle büyük tepki çekti. Özellikle eski eşi Chloe Loughnan’a yönelik yaptığı açıklamalar olay yaratmıştı. Ortaç, “Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere” diyerek tepki çekmişti.

Chloe Loughnan ise eski eşiyle ilgili yapılan açıklamalara cevap verirken, sert sözlerle karşılık vermek istemediğini belirtti. Eski eşi hakkında Ortaç’ın sözlerini değerlendirmek istemediğini ifade eden Loughnan, sadece kendisi için değil, tüm kadınlar adına yapılan sert sözlerin yanlış olduğunu belirtti.

Serdar Ortaç, açtığı bir başka canlı yayında eski eşi Chloe Loughnan’a dair sorulan bir soruya yanıt verirken, yaşadığı sinir krizini bahane göstererek olayları açıklamaya çalıştı. Ortaç’ın açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları magazin gündeminin merak edilen konuları arasında yer almaya devam ediyor.

Son dönemdeki sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde TikTok’ta katıldığı canlı yayında yeni bir ilişkiye başladığını açıkladı. Survivor yarışmasıyla tanınan Çağla Taşdelen’e aşkını ilan eden Ortaç, “Ben hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum” dedi.

Ünlü popçu, son olarak yaptığı Instagram canlı yayınıyla gündeme geldi. Uzun süre canlı yayın yapan Ortaç, küfür etmeye başlayınca evde çalışan bir kadın müdahale etmek zorunda kaldı. Ortaç’ın son dönemdeki söylemleri ve paylaşımlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer aldığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serdar Ortaç’ın Skandal Açıklamaları Magazin Dünyasını Salladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!