G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.202,67
Petrol75,64
GR. ALTIN2.917,75
BTC2.087.943,21

Trump Duruşmasının Yapıldığı Mahkeme Önünde Kendini Ateşe Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manhattan’daki mahkeme binasında eski ABD Başkanı Donald Trump’ın duruşması sürerken ilginç bir olay meydana geldi. Mahkemenin devam ettiği sırada bir kişi, kendisini ateşe verdi. Yaşanan olayın ardından çevrede bulunan polisler hemen müdahale etti ve kişiyi acil bir şekilde hastaneye kaldırdılar. Polis, yangına kendini veren kişinin kimliğini açıklayarak olayın detayları hakkında bilgi verdi.

Olayla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında New York polisi, yangına maruz kalan kişinin Florida’dan New York’a son birkaç gün içinde gelmiş olan Max Azzarello olduğunu belirtti. Polis, Azzarello’nun olayın hemen öncesinde bir bildiri taşıdığını ve bu bildiriyi internet üzerinde de paylaştığını ifade etti. Bildiride aşırı sağcı çevrelerin atıf yaptığı komplo teorilerine yer verildiği belirtildi. Azzarello’nun ailesinin haberi olmadan New York’a geldiği ve şu anda hastanede kritik bir durumda olduğu açıklandı.

Azzarello’nun paylaştığı manifestoda ise, Trump’ın duruşmasının yapıldığı yerde kendini ateşe verdiği ve bunun bir protesto şeklinde olduğu belirtildi. Azzarello, kendi yönetiminin toplumu feci bir şekilde etkilemeye çalıştığını ve bu duruma dikkat çekmek için bu aşırı eylemi gerçekleştirdiğini ifade etti. Öte yandan, Azzarello’nun olaydan önce de mahkeme binasının önüne geldiği ve polisin konuyla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın duruşmasıyla ilgili bu olay, dikkatleri üzerine çeken bir protesto şeklinde gerçekleşmiş gibi görünüyor. Azzarello’nun motivasyonu ve olayın arkasındaki gerçek sebep hala belirsiz olsa da, polis ve yetkililer konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda. Olayın detayları ve Azzarello’nun durumu hakkında gelecek gelişmeler merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump Duruşmasının Yapıldığı Mahkeme Önünde Kendini Ateşe Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!