G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.202,67
Petrol75,64
GR. ALTIN2.917,75
BTC2.087.943,21

Üsküdar’da Pazar Günü Trafik Kapatılacak Yollar Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bulunan Üsküdar ilçesinde, pazar günü sabah saat 07.00’den öğle 12.00’ye kadar Harem Sahil Yolu ve çevresinde belirli yollar trafiğe kapatılacak. Bu kapanışlar arasında Hakimiyeti Milliye Caddesi’nin bir bölümü, Paşalimanı Caddesi ve Kuzguncuk Çarşı Caddesi yer alıyor. Ayrıca Kuzguncuk tünel çıkışı ve bağlantılı cadde ile sokaklar da trafiğe kapatılacak. Alternatif güzergahlar olarak Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi ve Gümüşyolu Caddesi gibi yollar sürücülere sunulacak.

İstanbul Emniyet yetkilileri, sürücülere D-100 Karayolu ve Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi gibi alternatif yolları kullanmalarını tavsiye ediyor. Bu önlemler, trafik yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşların mağduriyet yaşamamasını sağlamak amacıyla alınıyor. Trafik akışının kesintiye uğramaması için detaylı önlemler alınırken, vatandaşların da planlı bir şekilde seyahat etmeleri öneriliyor.

Üsküdar’da yapılacak olan yol kapatmaları ile ilgili detaylar E-5 Karayolu ve çevresindeki caddelerde de yaşanacak trafik yoğunluğunu etkileyebilir. Uzmanlar, sürücülerin rotalarını önceden belirlemelerini ve alternatif yolları tercih etmelerini öneriyor. Aynı zamanda toplu taşıma araçlarını kullanarak seyahat etmek de trafik sıkışıklığından kaçınmanın bir yolu olabilir.

Üsküdar ilçesindeki trafik kapanışları, yerel halkın günlük yaşamını etkileyebileceği için önceden planlama yapılması önem taşıyor. Vatandaşların, belirtilen saat aralığında bu bölgeleri kullanmayacak şekilde hareket etmeleri, olası sıkıntı yaşamamaları açısından önem arz ediyor. Trafik ekipleri ise, kapatılacak yolların çevresinde güvenlik önlemlerini arttıracak ve sürücülere yardımcı olacak.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan yol kapatmaları hakkında detaylı bilgiler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından da duyurulacak. Vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından ve yerel haber kaynaklarından güncel bilgileri takip ederek seyahat planlarını buna göre düzenleyebilirler. Trafik kapatmalarının amacı, güvenli ve düzenli bir trafik akışını sağlamak ve vatandaşların huzurlu bir şekilde seyahat etmelerini desteklemektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üsküdar’da Pazar Günü Trafik Kapatılacak Yollar Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!