G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,93
CNY4,87
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.174,58
Petrol75,81
GR. ALTIN2.915,67
BTC2.102.621,17

Beşiktaşlı Ernest Muçi: “Geçmişi unutup en iyisini yapacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş forması giyen futbolcu Ernest Muçi, Süper Lig’in 33. haftasında oynanan Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, takımın odaklanacağını ve geçmişi unutarak en iyisini yapmaya çalışacaklarını belirtti. Maç sonucunda Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Ernest Muçi, Ankaragücü galibiyetinin hemen ardından konuştu. “Biz iyi, kaliteli bir takımız. Kolay gol yeme sıkıntısını artık yaşamıyoruz. Bugün bunu gösterdik. Odaklanacağız, geçmişi bir kenara bırakarak mümkün olduğunca en iyi performansı sergilemeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. Muçi, takım olarak oynadıkları iyi futboldan memnun olduğunu ve bu standardı koruyarak sezon sonuna kadar devam etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Futbolcu ayrıca, taraftarın kendisine gösterdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Muçi, taraftarın kendisine verdiği motivasyonun farkında olduğunu ve daha iyi performanslar sergilemek için çalıştıklarını dile getirdi. Kalan maçlarda taraftarı ve kendilerini mutlu etmek adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki mücadele Süper Lig’in 33. haftasında gerçekleşti. Siyah-beyazlılar, sahalarındaki maçı 2-0 kazanarak rakiplerine üstünlük sağladılar. Ernest Muçi, bu galibiyetin hemen ardından yapmış olduğu açıklamalarda, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ve gelecek maçlarda da aynı tempoyu korumak istediklerini belirtti.

Sonuç olarak, Beşiktaş’ın Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle ilgili Ernest Muçi’nin yaptığı açıklamalar, takımın gelecek maçlara odaklanarak en iyi performanslarını sergilemeye çalışacaklarını vurguluyor. Muçi, taraftara gösterilen destekten dolayı teşekkürlerini ileterek, daha iyi performanslar sergilemek adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. Beşiktaş’ın bu önemli galibiyeti, takımın moral ve motivasyonunu yükseltirken, taraftarı da heyecanlandırmış görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaşlı Ernest Muçi: “Geçmişi unutup en iyisini yapacağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!