G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Engin ve Dilan Polat Hakkında Şok Karar! Tahliye Edildiler Ancak…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli hakkında çeşitli suçlamalarla devam ediyor. 5 Kasım tarihinde tutuklanan 12 şüpheliden Dilan ve Engin Polat da cezaevine gönderilmişti.

Soruşturmanın son gelişmesine göre Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği, tutuklu şüphelilerden Dilan Polat ve Engin Polat’ın “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan tahliyesine karar verdi. Ancak, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin aklanması” suçlarından tutuklu hallerinin devamına karar verildi. Bu kararla birlikte Dilan ve Engin Polat cezaevinden çıkamayacaklar.

Soruşturma, suç örgütü kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlıklarını aklama ve vergi kanununa muhalefet gibi ciddi suçlamaları içeriyor. 12 şüphelinin tutuklanmasıyla birlikte hükümet, suçlarla mücadeleye yönelik kararlılığını göstermiş oldu.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu şüphelilerin tutukluluk sürecinde yaşanan gelişmeler, kamuoyunda da geniş yankı uyandırmıştı. Tahliye kararının ardından bu konudaki gelişmeler yakından takip edilmeye devam edecek.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmanın detaylarını ve gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceği belirtilirken, Dilan ve Engin Polat ile birlikte diğer şüphelilerin de adalet karşısındaki durumları yakından takip ediliyor. Bu süreçte halkın güveni ve adaletin sağlanması en önemli öncelik olarak belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Engin ve Dilan Polat Hakkında Şok Karar! Tahliye Edildiler Ancak…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!