G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.491,24

Meta, Ücretsiz Yapay Zeka Paketini Kullanıma Sundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda yapay zeka teknolojileri hızla gelişmekte ve birbirinden farklı uygulamalarla karşımıza çıkmaktadır. Bu alanda faaliyet gösteren şirketler, yeni teknolojilerini geliştirerek rekabette öne geçmeye çalışmaktadırlar. Bu rekabette önemli bir oyuncu olan Meta, hizmetlerine yeni bir boyut kazandırmak amacıyla Meta AI adlı yeni bir yapay zeka paketi yayınlamıştır.

Meta AI, Meta’nın sahip olduğu Facebook, WhatsApp, Instagram ve Messenger gibi uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu yeni yapay zeka asistanı, kullanıcılara önerilerde bulunabilecek, matematik sorularına cevap verebilecek ve sohbet edebilecek şekilde programlanmıştır. Bu sayede kullanıcılar, Meta AI’nın sunduğu imkanlar ile farklı deneyimler yaşayabileceklerdir.

Meta AI, şu anda ABD dışında, İngilizce olarak, birçok farklı ülkede kullanıma sunulmuştur. Bu ülkeler arasında Avustralya, Kanada, Gana, Jamaika, Malavi, Yeni Zelanda, Nijerya, Pakistan, Singapur, Güney Afrika, Uganda, Zambiya ve Zimbabve bulunmaktadır. Kullanıcılar aynı zamanda www.meta.ai web sitesi üzerinden de yapay zeka asistanına erişebileceklerdir.

Yapay zeka asistanı, “/imagine” komutunu kullanan kullanıcılara görsel oluşturma imkanı da sunmaktadır. Ayrıca, sistem oluşturulan görselleri canlandırma yeteneğine de sahiptir. Meta AI, dünya genelindeki herkesin kullanabileceği en gelişmiş ve ücretsiz yapay zekâ aracı olmayı hedeflemektedir.

Meta AI’nın yayınlanması, şirketin yapay zeka alanındaki iddialı adımlarından sadece biridir. Meta, sürekli olarak teknolojik yenilikleri takip ederek, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedeflemektedir. Bu nedenle, Meta AI gibi yeni ürünlerin geliştirilmesi ve kullanıma sunulması, şirketin teknoloji alanındaki liderliğini pekiştirmesine yardımcı olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meta, Ücretsiz Yapay Zeka Paketini Kullanıma Sundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!