G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,03
CNY4,84
GBP45,56
EURO/USD1,11
BIST9.895,14
Petrol73,64
GR. ALTIN2.880,54
BTC2.165.343,98

Zorlu Holding Merkez Binasında Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zorlu Holding merkez binasında meydana gelen silahlı saldırıda holding binasının camlarına iki el kurşun isabet etti. Olay, Şişli Esentepe Mahallesi’nde saat 23.00 sıralarında gerçekleşti. Saldırganların kimliği henüz belirlenemedi ve olay yerinden kaçarak kayıplara karıştılar. Polis ekipleri, saldırganları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor ve soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Holding binası ve çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede detaylı araştırmalar yaptı. Neyse ki, saldırı sonucunda ne ölü ne de yaralı olmadı ancak holding binasının camlarında maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Saldırganların neden ve hedeflerine dair henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, olayın detayları üzerinde titizlikle duruluyor. Saldırganların yakalanması ve olayın aydınlatılması için ekiplerin çalışmaları devam etmektedir.

Şişli Esentepe Mahallesi’nde meydana gelen silahlı saldırı ile ilgili kamuoyunda endişe yaratacak herhangi bir bilgi ya da durum olmadığı belirtilirken, olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Zorlu Holding ise saldırı sonrasında herhangi bir açıklamada bulunmazken, bölgedeki güvenlik kameraları da incelenmeye alındı. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zorlu Holding Merkez Binasında Silahlı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!