G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,85
CNY4,87
GBP45,44
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
Petrol74,91
GR. ALTIN2.917,46
BTC2.107.330,43

UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Finalistler Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek final maçları oynandı ve Atalanta, Roma, Bayer Leverkusen ve Olimpik Marsilya yarı finale yükseldi. İlk maçta Liverpool’u 3-0 yenen Atalanta, deplasmanda 1-0 yenilse de turu geçmeyi başardı. Roma ise Milan’ı ilk maçta 1-0 yenerek, rövanşta da 2-1’lik skorla elemeyi başardı. Türk futbolcu Zeki Çelik’in kırmızı kart gördüğü maçta Roma, yarı finale yükseldi. Almanya Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen ise West Ham ile oynadığı maçta 1-1 berabere kalmasına rağmen 2-0’lık ilk maç skoruyla tur atladı.

Yarı finalde Roma ile Bayer Leverkusen, Atalanta ile Olimpik Marsilya eşleşti. Yarı finaller 2 ve 9 Mayıs tarihlerinde oynanacak ve final karşılaşması ise 22 Mayıs’ta Dublin’de gerçekleşecek. Çeyrek final maçlarında Roma, Milan’ı 1-0 ve 2-1’lik skorlarla eleyerek yarı finale yükseldi. Atalanta ise Liverpool’u deplasmanda 3-0 yenip, evinde 1-0 yenilerek yarı finale adını yazdırdı. West Ham United ile Bayer Leverkusen arasında oynanan maçlarda ise Bayer Leverkusen, 2-0 ve 1-1’lik skorlarla tur atladı. Olimpik Marsilya ise Benfica’yı penaltılarda 4-2 yenerek yarı finale yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dorukta ve yarı final maçları büyük bir rekabete sahne olacak. Roma, Bayer Leverkusen, Atalanta ve Olimpik Marsilya gibi güçlü takımların katılacağı yarı final müsabakaları futbolseverler için heyecanla bekleniyor. Yarı finali geçen takımlar ise finalde şampiyonluk için mücadele edecekler. Avrupa Ligi’nde finalin İrlanda’nın başkenti Dublin’de oynanacak olması da ayrı bir heyecan yaratıyor. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği final maçı, 22 Mayıs tarihinde gerçekleşecek ve Avrupa’nın en büyük ikinci kulüp organizasyonunda şampiyon belli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Finalistler Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!