G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,99
CNY4,86
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,94
GR. ALTIN2.895,01
BTC2.157.928,22

Eyüpsultan’da ehliyetsiz sürücü tarafından meydana gelen kazanın tek tutuklu sanığı tahliye edildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da 1 Mart’ta yaşanan olayda ehliyetsiz sürücü olan 17 yaşındaki T.C. yönetimindeki otomobil, arıza yapan ATV’yi tamir etmeye çalışanlara çarptı. Kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Olayın ardından T.C, annesi yazar Eylem Tok tarafından önce Mısır’a daha sonra da ABD’ye kaçırıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı ve tespitler sonucunda Eylem Tok hakkında suçluyu kayırma, T.C hakkında ise bir kişinin ölümüne ve birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma suçlarından tutuklama kararı çıkarıldı.

Savcılık, aynı zamanda Eylem Tok için kırmızı bülten çıkarılması talebini Adalet Bakanlığı’na iletti. Ancak süreçte T.C’nin Mısır’dan ABD’ye kaçırıldığı ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında olaya karışan Ayşe Ceren Saltoğlu tutuklandı. Diğer şüpheli Bülent Cihantimur ise yurt dışına çıkış yasağı konulup suçluyu kayırma suçundan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılan kararla, soruşturmanın tek tutuklu sanığı olan Ayşe Ceren Saltoğlu dün tahliye edildi. Bu süreçte, 1 Mart tarihinde meydana gelen kaza ile ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmış oldu. Eyüpsultan sakinleri ve yakın çevresi ise yaşanan bu trajik olaydan derin üzüntü duyduklarını belirtti. Gözler şimdi, olayın tüm detaylarının ve sorumlularının adalete teslim edilmesi sürecine çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da ehliyetsiz sürücü tarafından meydana gelen kazanın tek tutuklu sanığı tahliye edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!