G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,08
CNY4,86
GBP45,58
EURO/USD1,11
BIST9.891,00
Petrol73,29
GR. ALTIN2.915,90
BTC2.173.981,75

Umman’da Devam Eden Sel Felaketi Son Buldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umman’da yaşanan şiddetli yağış ve kuvvetli rüzgarın etkisi pazar günü itibariyle sona erdi. Ülkenin Mahut ile Saham vilayetlerinde meydana gelen sel felaketinde 2 kişinin cesedine ulaşıldı ve toplamda 21 kişi hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri hala 2 kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

Umman haber ajansı ONA’nın aktardığı bilgilere göre, sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 21’e yükseldi ve halen kayıp olan 2 kişi için arama kurtarma operasyonları devam ediyor. Ayrıca, geçmişte yayınlanan bir habere göre, yardım operasyonları kapsamında 1630 vatandaş kurtarılmış, 630 kişi tahliye edilmiş ve polis helikopterleri ile 202 arama kurtarma uçuşu gerçekleştirilmişti.

Umman’daki sel felaketinin yıkıcı etkileri devam ederken, ülke genelinde tahliye çalışmaları hala devam etmekte. Yaşanan felaket sonucunda ölenler arasında bulunan 2 kişinin cesetlerine ulaşıldığı belirtilirken, halen kayıp olan 2 kişiyi bulma çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Ülkenin Mahut ve Saham vilayetlerinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler arasında 21 kişi bulunmaktadır. Özellikle bu iki vilayette etkili olan şiddetli yağış ve kuvvetli rüzgar, ülkenin güney bölgelerinde büyük hasara yol açmıştır. Kurtarma ekipleri, zarar gören bölgelerdeki vatandaşların yardımına koşmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir.

Umman’da yaşanan sel felaketiyle ilgili olarak Anadolu Ajansı (AA) tarafından yapılan haberlere göre, selde hayatını kaybedenlerin sayısı 21’i bulmuş durumdadır. Bu felaket sonucunda etkilenen vatandaşların kurtarılması ve tahliye edilmesi için ciddi çaba sarf edilmektedir. Umman’ın çeşitli bölgelerinde devam eden sel felaketinden kaynaklı zararların en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam edeceği belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Umman’da Devam Eden Sel Felaketi Son Buldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!