G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

MHP İlçe Yardımcısı Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Söğüt İlçe Yardımcısı Özkan Köksal, bugün yaşadığı amansız bir hastalık sonucu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi, öğle namazının ardından Hasandere Köyü Mezarlığı’na defnedilecek.

MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Partimiz Söğüt İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Köksal’ın vefat ettiğini duyurmaktan üzüntü duyuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.”

Özkan Köksal’ın vefatı, siyasi camiada büyük bir üzüntüyle karşılandı. Söğüt ilçesinde tanınan ve sevilen bir isim olan Köksal’ın ani ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze namazına çok sayıda seveni ve siyasi dostları katılırken, taziye mesajları da sosyal medya üzerinden iletilmeye devam ediyor. Özkan Köksal’ın ölümü, Söğüt ilçesinde büyük bir boşluk yaratırken, kendisini seven herkesi derinden etkiledi.

Merhumun ailesi ve yakınları, Köksal için dualarını eksik etmiyor. Siyasi yaşamında önemli bir yere sahip olan ve partisine büyük hizmetlerde bulunan Köksal’ın vefatı, MHP camiasında da büyük bir üzüntü yarattı.

Özkan Köksal’ın ardından, siyasi faaliyetlerine devam eden MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, partililere ve sevenlere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Özkan, Köksal’ın ardından yapılacak olan törene katılacaklarını ve tüm dostlarıyla bir araya gelerek merhum için dualarını edeceklerini belirtti.

Özkan Köksal’ın vefatı, Söğüt ilçesinde uzun süre konuşulacak ve hatırlanacak bir olay olarak kaydedildi. Kendisini seven herkesi derinden etkileyen Köksal’ın anısı, yakınları ve sevenleri tarafından her zaman yaşatılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP İlçe Yardımcısı Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!