G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

Alman Turistlerin Favori Rotası: Ölüdeniz, Kaputaş, Manavgat… Tıklayın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya merkezli “Holiday Check” internet sitesi, tatilde Türkiye’yi tercih edenler için rehber hazırladı. “Türk Rivierası: En güzel 10 seyahat noktası” başlıklı listede Türkiye’nin turistik merkezlerine yer veriliyor. Ölüdeniz Plajı, Fethiye’ye 14 kilometre uzaklıkta olup Türkiye’nin en güzel plajlarından biri olarak biliniyor. Plaj, berrak suyu ve Mavi Bayrak ödülü ile ünlü. Antalya Kaleiçi, tarihi bir liman ve yürüyüş alanı olarak öne çıkarken Olimpos Plajı, doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.

Kleopatra Plajı ise Alanya’nın batısında bulunuyor ve berrak suyu ile ünlü. Tahtalı Dağı, sahil beldesi Kemer’in yakınında olup teleferik ile kolayca ulaşılabilen bir manzara spotu. Kaputaş Plajı, 170 kayalık merdivenleri ile ünlü olup tesis bünyesinde restoran ve büfe hizmetleri sunmaktadır. Manavgat Şelaleleri ise çınar ağaçlarıyla çevrili doğal bir güzellik sunmaktadır.

Apollon Tapınağı, tatil beldesi Side’ye gidilmesi durumunda ziyaret edilmesi tavsiye edilen bir kültürel mekan olarak öne çıkıyor. Termessos antik kalıntıları da Side’nin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir seçenektir. Alanya Kalesi ise eski zamanlardan kalma bir kale kalıntısı olup tarihi dokusu ile dikkat çekmektedir. Turistlerin görebileceği en yüksek noktalardan birinde konumlanmaktadır.

Alman turistlere önerilen rotalar arasında Ölüdeniz, Kaputaş, Manavgat gibi destinasyonlar yer alıyor. Termessos’un kalıntıları Toros Dağları’nın vahşi doğasının ortasında bulunuyor. Alman turistler için “Holiday Check” internet sitesi, Türk Rivierası’nda bulunan en güzel 10 seyahat noktasını listelerken, bu noktalar arasında Antalya, Fethiye ve Alanya gibi popüler turistik yerler de yer alıyor. Liste, Türkiye’nin doğal güzelliklerini ve tarihi mekanlarını ziyaret etmek isteyen turistlere rehberlik etmek amacıyla oluşturulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alman Turistlerin Favori Rotası: Ölüdeniz, Kaputaş, Manavgat… Tıklayın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!