G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Kampüste Sözlü Tartışma Kavgaya Dönüştü: 4 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşam saatlerinde kampüs içinde bulunan tenis kortlarında bilinmeyen bir sebep yüzünden iki grup arasında sözlü bir tartışma başladı. Bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İhbar üzerine polis olay yerine ulaştı ve sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etmek için çağrıldı. Olay sonrasında 4 kişi yaralandı ve 10 kişi gözaltına alındı. Polis, kampüse takviye güçler göndererek gece boyunca güvenliği sağladı.

İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, olay yerinde incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı. Soruşturma hala devam etmekte. Olayla ilgili detaylı bilgiler araştırılıyor ve şüphelilerin ifadeleri alınmakta.

Olayın sebebi hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, kampüs içindeki tenis kortları bölgesinde yaşanan bu olayın neden çıktığı araştırılıyor. Polis, gözaltına alınan 10 kişi üzerindeki sorgulamayı sürdürüyor ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için çalışıyor.

Kampüs içindeki güvenliği arttırmak adına polis ekipleri gece boyunca önlem aldı. Çevredeki kameralar incelenerek olayın detayları belirlenmeye çalışılıyor. Olayın kampüs içinde meydana gelmesi öğrenciler arasında endişe yarattı ve güvenlik önlemlerinin arttırılması talep edildi.

İl Emniyet Müdürü, yaralıların durumu hakkında da bilgi vererek, sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiğini belirtti. Olayın ardından kampüste tedirginlik hakim olurken, polis ekipleri herhangi bir olumsuz duruma karşı hazırlıklı bir şekilde beklemeye devam etti.

Kampüs içinde yaşanan bu olay, öğrenci ve akademisyenler arasında endişeye sebep oldu. Polis ekipleri olayı aydınlatmak için çalışmalarını sürdürürken, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi. Akşam saatlerine denk gelen olayın detayları hala net değilken, soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kampüste Sözlü Tartışma Kavgaya Dönüştü: 4 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!