G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,97
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,94
GR. ALTIN2.892,63
BTC2.158.425,11

Şırnak’ta Sürpriz Karar! Altındağları Bölgesi 15 Gün Süreyle Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak Valiliği, Beytüşşebap ilçesinde bulunan Altındağları bölgesini 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan etti. Valilik tarafından yapılan açıklamada, bölgenin milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtildi. Bu kararın, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11’inci maddesi ile 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu’nun 32/A maddesi gereği alındığı ifade edildi.

İlan edilen özel güvenlik bölgesi olan Altındağları bölgesinde, 17 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında vatandaşların giriş yapmalarının yasaklandığı duyuruldu. Bu süre zarfında, bahse konu bölgelere vatandaşların girmemeleri gerektiği vurgulandı. Ayrıca, bu önlemin yasadışı unsurlardan ve alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri için alındığı belirtildi.

Valilik açıklamasında, Altındağları bölgesine gidebilecek vatandaşlara bu süreçte dikkat etmeleri, giriş yapmamaları ve yaklaşmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Bu önlem, bölgede yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçilmesi, şiddet olaylarının önlenmesi ve genel asayişin korunması amacıyla alındığı belirtildi.

Şırnak Valiliği tarafından ilan edilen özel güvenlik bölgesi kararı, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması adına alınmış bir tedbirdir. 17 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak bu kararın, bölgedeki güvenliği sağlamak amacıyla alındığı açıklandı. Bölge halkının ve ziyaretçilerin bu süreçte dikkatli olmaları, güvenlik güçlerinin uyarılarını dikkate almaları önem taşımaktadır.

Sonuç olarak, Beytüşşebap ilçesinde bulunan Altındağları bölgesinin 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiği Şırnak Valiliği tarafından duyuruldu. Bu kararın, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi ve genel asayişin sağlanması amacıyla alındığı belirtildi. Bu süre zarfında bölge halkının ve ziyaretçilerin dikkatli olmaları ve valiliğin uyarılarını dikkate almaları gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şırnak’ta Sürpriz Karar! Altındağları Bölgesi 15 Gün Süreyle Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!