G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,02
CNY4,85
GBP45,69
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol74,06
GR. ALTIN2.889,71
BTC2.163.054,18

Tutuklanan ByLock Kullanıcısı Emniyet Müdürü Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) çerçevesinde rütbeleri ve unvanları geri alınan birinci sınıf emniyet müdürü Hasan Hüseyin Ş., hakkında ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydı bulunduğu iddialarıyla arama kararı çıkarıldı. Hasan Hüseyin Ş. noterde işlem yaparken yakalandı. Yakalanan Hasan Hüseyin Ş., gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili olarak yetkililer, Hasan Hüseyin Ş.’nin ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydının bulunmasının etkisiyle hakkında arama kararı çıkarıldığını belirtti. Hasan Hüseyin Ş.’nin noterde işlem yaparken suçüstü yakalandığı ve gözaltına alındığı açıklandı. Gözaltı işlemlerinin ardından Hasan Hüseyin Ş., mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan Hasan Hüseyin Ş., cezaevine gönderildi.

675 sayılı KHK kapsamında rütbeleri ve unvanları geri alınan Hasan Hüseyin Ş., ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydı bulunduğu gerekçesiyle aranıyordu. Zanlının noterde işlem yaptığı sırada yakalanması, adli makamların dikkatini çekti. Yakalanan Hasan Hüseyin Ş., gözaltına alındıktan sonra yapılan işlemler sonucunda tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hasan Hüseyin Ş.’nin rütbeleri ve unvanları geri alınmasının ardından ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydının bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda hakkında arama kararı çıkarılan Hasan Hüseyin Ş., noterde işlem yaparken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Hasan Hüseyin Ş., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

675 sayılı KHK ile rütbeleri ve unvanları geri alınan Hasan Hüseyin Ş., ByLock kullanıcısı ve FETÖ’ye bağlı dernek kaydı bulunduğu iddialarıyla aranan bir isimdi. Noterde işlem yaparken yakalanan Hasan Hüseyin Ş., gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu. Bu gelişmeler, kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tutuklanan ByLock Kullanıcısı Emniyet Müdürü Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!