G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,95
CNY4,87
GBP45,58
EURO/USD1,11
BIST9.550,62
Petrol70,94
GR. ALTIN2.913,16
BTC2.185.291,23

Antalya’da Vahşi Cinayet: Yaşlı Kadını Bıçaklayan Koca Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Bahçelievler Mahallesi’nde bir apartmanda 68 yaşındaki Türkan A.’nın ölü bulunmasıyla ilgili olarak eşi Abdüsselam A. cinayetle suçlanmıştır. İhbarı değerlendiren polis ekipleri apartmandaki olay yerine geldiğinde Türkan A.’nın cansız bedeniyle karşılaşmıştır. Abdüsselam A. ise evde yakalanmış ve cinayeti işlediği tespit edilmiştir.

Abdüsselam A.’nın son günlerde camide kaldığı ve İngiltere’de yaşayan oğluna Türkan A.’yı gönderdiğini söylediği ortaya çıkmıştır. Caminin imamı, zanlının geçen hafta izinli olduğu sırada 2 gün boyunca camide kaldığını ve Türkan A.’yı İngiltere’ye gönderdiğini söylediğini ifade etmiştir. Abdüsselam A.’nın dün öğle saatlerinde bitkin ve telaşlı bir halde olduğu, yorgun olduğunu söyleyip kendisinin de İngiltere’ye gideceğini belirtip helallik aldığı öğrenilmiştir.

Polis ekipleri Abdüsselam A.’yı gözaltına alırken, Türkan A.’nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na gönderilmiştir. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Türkan A.’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştır. Polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemeler sonucunda Abdüsselam A. resmi olarak cinayetle suçlanmış ve gözaltına alınmıştır.

Türkan A.’nın ölümüyle ilgili detayların netleşmesi adli sürecin ilerlemesiyle ortaya çıkacaktır. Abdüsselam A.’nın ifadesi ve delillerin değerlendirilmesi sonucunda cinayetin işlenme nedeni ve detayları aydınlatılmaya çalışılacaktır. Manavgat ilçesinde yaşanan bu üzücü olayın ardından Türkan A.’nın yakınları ve çevresindeki kişiler de şok ve üzüntü içerisinde yaşanan bu trajik olayın nedenlerini ve detaylarını merak etmektedirler. Ancak soruşturma devam ettiği için net bir bilgi vermek şu an için mümkün değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Vahşi Cinayet: Yaşlı Kadını Bıçaklayan Koca Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!