G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,10
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,88
GR. ALTIN2.896,29
BTC2.181.480,01

Sokağa Terk Edilen Yavru Kediler Konteynerde Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meram ilçesine bağlı Çandır Mahallesi Avgın Sokak’ta geçtiğimiz Cumartesi akşamı meydana gelen olayda, Burcu Kocaer ve kızı Eylül Kocaer, sokak üzerindeki çöp konteynerinden gelen kedi sesini duydular. Merak edip konteyneri kontrol eden anne ve kızı, çöp içinde 4 yavru kedi buldular. Kedileri eve alan ve bakımlarını yapan Burcu Kocaer, kedilere Latte, Bitter, Oreo ve Bonte isimlerini verdi. Daha sonra güvenlik kameralarını inceleyen Kocaer, motosikletle gelen bir kişinin poşet içinde yavru kedileri konteynere bıraktığını gördü.

Kedileri sahiplenerek evlerinde büyütmeye karar veren Kocaer, duygusal bir açıklama yaparak, olay karşısında üzgün olduklarını ifade etti. Sahiplenilen kedilerle ilgili detaylar veren Kocaer, kedilerin diğer evde yaşayan kedilerle birlikte büyüyeceğini ve sahiplenilmeyeceğini belirtti. Ayrıca, kedilerin veterinere götürülerek kontrol edileceklerini ve gerekli aşılarının yapılacağını da ekledi.

Kedi yavrularını çöpe bırakan kişinin cezasız kalmaması gerektiğini dile getiren Kocaer, kişinin bulunup cezalandırılmasını ve Kanunlar’da değişiklik yapılmasını istedi. Daha fazla kedilere zarar gelmemesi için caydırıcı cezaların olması gerektiğine vurgu yapan Kocaer, kedilere iyi bakacaklarını ve mutlu bir şekilde büyüteceklerini belirtti. Son olarak, hayvanlara yapılan kötü muamele konusunda duyarlı olunması ve gerekli yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokağa Terk Edilen Yavru Kediler Konteynerde Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!