G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,10
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,88
GR. ALTIN2.896,29
BTC2.181.480,01

Sokak Ortasında Kanlı Çatışma: Bir Ölü Bir Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 17.30’da Adana’nın Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Sokak ortasında Osman Asma ile İzzet E. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine her iki taraf da birbirlerine tabancayla ateş etmeye başladı.

Bu çatışmada, Asma ve İzzet E. vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. Asma, kaçmaya çalışırken yaralanarak yere düştü ve bu an bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ağır yaralanan Asma, yakınları tarafından taksilerle hastaneye yetiştirildi fakat tüm doktor müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, yaralı halde kaçmaya çalışan İzzet E. ise polis ekipleri tarafından yakalandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, detayların aydınlatılması için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Şahısların neden tartıştıkları ve olaya neyin sebep olduğu ise henüz netlik kazanmamış durumda.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise olayın şokunu yaşarken, sokak ortasında yaşanan silahlı çatışmanın insanların güvenliği açısından endişe verici olduğunu belirttiler. Olayın ardından bölgede huzursuzluk ve tedirginlik hakimdi.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme yaparken, çatışmanın mahalledeki huzur ve güvenliği tehdit ettiğini belirttiler. Bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağının altını çizdiler.

Adana Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili olarak her iki şahsın da sorgulamasının ardından adli makamlara sevk edileceğini duyurdu. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri arttırılarak benzer olayların yaşanmasının önüne geçilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Seyhan ilçesi sakinleri ise bu tür şiddet olaylarının artmasından endişe duyarken, yetkililerden daha etkili güvenlik önlemleri alınmasını istediler. Adanalılar, bu tür olayların mahallelerinde yaşanmasından dolayı rahatsızlık ve korku içinde olduklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokak Ortasında Kanlı Çatışma: Bir Ölü Bir Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!