G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,19
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.665,78
Petrol71,86
GR. ALTIN2.902,19
BTC2.175.016,65

AK Partili İlçe Başkanına Kahvehanede Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, akşam saatlerinde ilçe merkezinde bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, AK Parti İlçe Başkanı Adem Irmak ile 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtar adayı ve akrabası olduğu öğrenilen Ş.İ. arasında oy verme tartışması çıktı. İkili arasında çıkan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, muhtar adayı Ş.İ. Irmak’a tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu Irmak, bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan Irmak’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, şüpheli Ş.İ. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, kahvehanede başlayan tartışma, bir anda kavgaya dönüşmüş ve taraflar arasında silahın da kullanıldığı belirtilmiştir. Muhtar adayı Ş.İ.’nin neden tüfekle ateş açtığı henüz netlik kazanmamış olsa da, aralarındaki siyasi rekabetin ve ailevi bağların olayın seyrini değiştirdiği ifade edilmektedir.

Yaralanan AK Parti İlçe Başkanı Adem Irmak’ın durumunun stabil olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenilmiştir. Olayın yaşandığı kahvehanenin ve çevresinin güvenlik kameraları incelenerek detaylı bir soruşturma yürütülmektedir. İşin içinde siyasi rekabetin de bulunması, olayın boyutunu ve önemini artırmaktadır.

Toplumda infial yaratan olay, ilçe sakinleri arasında endişe ve korkuya neden olmuştur. AK Parti İlçe Başkanı gibi bir kamu görevlisinin bu şekilde saldırıya uğraması, siyasi atmosferin gerginliğine de işaret etmektedir. Olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi, kamuoyunda da geniş yankı uyandırmıştır.

Olayın ardından başlatılan soruşturma, adli makamların titiz bir şekilde yürüttüğü bir süreç olacak gibi görünmektedir. Siyasi motiflerle işlenen suçların adalet karşısında cezasız kalmaması önem arz etmektedir. Kamuoyu, olayın detaylarını ve gelişmeleri yakından takip etmekte ve adaletin yerini bulmasını beklemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili İlçe Başkanına Kahvehanede Silahlı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!