G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,19
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.665,78
Petrol71,86
GR. ALTIN2.902,19
BTC2.175.016,65

Didim’de Meydana Gelen Trafik Kazasında Koca ve Karı Birlikte Hayatlarını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didim-Söke karayolu Uslu Sitesi Kavşağı’nda meydana gelen kaza, özel bir firmaya ait 06 BD 9008 plakalı yolcu otobüsü ile 09 AIT 232 plakalı otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışanlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Otobüsün sürücüsü ve yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ancak otomobilde bulunan Serap Atılgan, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çifti ağır yaralı olarak Didim Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Otomobilin sürücüsü Erdinç Atılgan ise olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan ağır yaralılar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan sonra cumhuriyet savcısı inceleme yaparken, Didim-Söke yolu trafiğe kapatıldı ve kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Otobüsteki yolcular ise başka bir araçla tahliye edildi.

Erdinç Atılgan ve eşi Serap Atılgan’ın ilçede oto yıkamacı olarak iş yaptığı, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa’nın ise bir okulda temizlik personeli olarak çalıştığı öğrenildi. Atılgan ve Sazboğa ailelerinin kısa süre içinde dünür olacakları bilgisi ortaya çıktı. Kazayı duyan ailelerin çocukları hastaneye gelerek bilgi aldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazanın meydana geldiği Uslu Sitesi Kavşağı, sürücüler için dikkat edilmesi gereken riskli bir nokta olarak belirtildi. Trafik kazalarının önlenmesi amacıyla bölgede gerekli güvenlik önlemlerinin artırılması ve sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Kazada yaşamını yitirenlerin aileleri ve yakınları, acı haberle derin bir üzüntü yaşarken, kaza nedeniyle çevredeki vatandaşlar da endişeli bir şekilde olayı izlemeye devam ettiler.

İlçede yaşanan bu trajik kaza, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve daha dikkatli olmaları gerekliliğini bir kez daha hatırlattı. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerken, benzer acı olayların yaşanmaması için herkesin daha sorumlu davranması ve trafikte daha dikkatli olması gerektiği önemle vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Didim’de Meydana Gelen Trafik Kazasında Koca ve Karı Birlikte Hayatlarını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!