G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Kafkas: “Fenerbahçe Mağlubiyeti Hakemlerin Adaletsizliği”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamalarda hakemlerin adil olmadığını düşündüğünü belirtti. Kafkas, Fenerbahçe’ye karşı bir alıp veremediklerinin olmadığını vurgulayarak, VAR’daki ve sahadaki hakemlerin takımına kötü hissettirdiğini söyledi. Maçın oyununa dair yorum yapmayacağını belirten Kafkas, yapacakları konuların işin dışına taşabileceğini dile getirdi.

Maç öncesinde ideal 11’lerini sahaya sürmekte zorlandıklarına da değinen Kafkas, federasyon başkanıyla ilgili de konuşacağını belirtti. Takımının ligde kalacağına olan inancını ifade eden Kafkas, maçın standartlarının net olmadığını ve oyunun artık konuşulamaz hale geldiğini dile getirdi. Teknik direktör olarak 40 yılını vermiş olduğunu söyleyen Kafkas, bu durumun böyle gitmeyeceğini ve düzeltilmesi gerektiğini savundu.

Türkiye’deki antrenörlük mesleğinin garip bir hal aldığını belirten Kafkas, statlarla ilgili herhangi bir yardım alamadıklarını ve sahaların durumunun eleştirilecek seviyede olduğunu ifade etti. Lig bitse de herkesin rahatlayacağını düşünen Kafkas, bu sezonun ortamının hazırlandığını ve zeminlerin jöle gibi yapıldığını iddia etti. Bu durumun doğru insanların ve hakemlerin çıkmamasına sebep olduğunu belirten Kafkas, herkesin her konuya müdahale etmesinin sonucunda böyle bir ortamın oluştuğunu savundu.

Kafkas, Fenerbahçe’nin galibiyetini tebrik ettiği ve takımının ligde kalacağına olan inancını yineledi. Maçın iyi ve izlenilesi bir müsabaka olduğunu söyleyen Kafkas, ancak Türkiye’deki futbol atmosferinin düzeltilmesi gerektiğini dile getirdi. Kafkas, federasyon başkanlığını yapan kişinin işin içinden gelmiş olması gerektiğini savunarak çözüm önerilerini sıraladı. Sonuç olarak, Kafkas hakem kararlarını ve futbol atmosferini eleştirerek, adil bir lig ortamı oluşturulması gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Kafkas: “Fenerbahçe Mağlubiyeti Hakemlerin Adaletsizliği”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!