G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,19
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.665,78
Petrol71,86
GR. ALTIN2.902,19
BTC2.175.016,65

Denizli Mahallesinde Pitbull Saldırısı: Köpek Sahibi Olay Yerinden Kaçtı, Bakın Ne Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Mahallesi Ray Sokak’ta, annesi B.U. ile yürüyen A.U., pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Çevredeki insanların müdahalesiyle köpekten kurtarılan A.U., acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Tedavisi devam ederken vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar olduğu belirtildi. Köpeğin sahibi ise olay yerinden kaçarak köpeğiyle birlikte izini kaybettirdiği bilgisine ulaşıldı.

Olayın detayları daha sonra netleştirilecek olsa da, köpeğin saldırısına uğrayan A.U’nun durumu ciddiyetini koruyor. Pitbull cinsi köpeklerin genel olarak agresif yapılarıyla bilinmeleri, bu tür durumlarda ciddi yaralanmaların meydana gelmesine sebep olabilmektedir. Köpeğin sahibinin olay yerinden kaçarak kaçırma eylemi gerçekleştirmesi ise daha fazla soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından soruşturma başlattı ve köpeğin sahibinin kimliğini tespit etmek için çalışmalarına hız verdi. Pitbull cinsi köpeğin yasal olarak sahiplendirilip sahibinin sorumlu tutulup tutulamayacağı da bu süreçte netlik kazanacak. Köpek sahibinin olay yerinden kaçması, polisin işini zorlaştırsa da, güvenlik kameralarının kayıtlarının incelenmesiyle birlikte soruşturma ilerleyecek.

Haberin duyulmasıyla birlikte mahallede tedirginlik yaşanırken, köpek sahibinin bilinçli olarak olay yerinden kaçması ise vatandaşlar arasında çeşitli yorumlara sebep oldu. Köpek sahiplerinin, hayvanlarının kontrolsüz bir şekilde dolaşmasına ve olası saldırı durumlarında sorumluluklarını almayarak kaçmalarına dikkat edilmesi gerekliliği vurgulandı. Bu tür köpek saldırılarının önüne geçebilmek için gerekli önlemlerin alınması gerektiği konusunda farkındalık oluşturulması gerektiği belirtildi.

Haberin gelişmeleri, Emniyet Müdürlüğü’nün soruşturma sonuçları ve A.U.’nun sağlık durumu hakkındaki bilgiler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek. Olayın ardından, pitbull cinsi köpekler ve benzeri türlerin tehlikesine dair toplumsal farkındalığın arttırılması ve önleyici tedbirlerin alınması konusunda çalışmaların hız kazanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizli Mahallesinde Pitbull Saldırısı: Köpek Sahibi Olay Yerinden Kaçtı, Bakın Ne Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!