G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,24
CNY4,88
GBP45,82
EURO/USD1,12
BIST9.678,71
Petrol71,69
GR. ALTIN2.899,41
BTC2.192.676,57

Korkunç Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Genç Kızın Acı Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Sevindikli mevkisinde meydana gelen kazada, saat 04.30 sıralarında İstanbul istikametine seyir halinde olan 34 CZK 737 plakalı kamyonet, aynı yönde seyir halinde olan 31 ACS 759 plakalı otomobile çarptı. Kamyonet bariyerlere çarparak devrilirken, otomobil ise 100 metre sürüklendi. Olayın ihbarını alan ekipler, itfaiye, sağlık, jandarma ve otoyol çalışanlarını olay yerine yönlendirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kamyonetin çarptığı otomobilin arka koltuğunda bulunan sürücü A.S.’nin kızı olan S.S.’nin (17) hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan otomobil sürücüsü A.S., eşi ve kamyonette bulunan kişiler acil müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan A.S. ise hastanede hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Ö.A. ise kazadan yara almadan kurtuldu. S.S.’nin cenazesi ise Körfez Asri Mezarlığı morguna sevk edildi.

Kaza sonrasında otoyolda trafik yoğunluğu yaşandı ve jandarma ile otoyol ekipleri ulaşımı tek şeritten sağladı. Kazanın Ramazan Bayramı dönüş yolunda meydana geldiği ve otomobilde bulunanların Hatay’dan dönüşte oldukları belirtildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın kaynağı İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Genç Kızın Acı Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!