G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,29
CNY4,88
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST9.675,68
Petrol71,45
GR. ALTIN2.897,99
BTC2.176.055,62

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez’den Şok Açıklama: Fernando Santos ile Yollar Ayrıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor’u ağırlayan Beşiktaş’ın, rakibiyle 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Fernando Santos ile ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Taraftarlarının mücadeleye olan ilgisi için teşekkürlerini sunan Göçmez, takımın performansını yeterli bulmadıklarını belirtti. Yapılan toplantı sonucunda Santos ile karşılıklı ayrılık kararının alındığını ifade etti. Bu kararın oy çokluğuyla alındığını ve Beşiktaş Yönetimi’nin bu konuda ortak bir fikirde olduğunu söyledi.

Göçmez, taraftarlara olan güvenlerini de dile getirdi. Beşiktaş’ın hedefinin her zaman başarı ve kupa olduğunu vurgulayan Göçmez, taraftarlardan birlik ve beraberlik içinde takımlarını desteklemelerini istedi. Kontrat konusunda da açıklamalar yapan Göçmez, Santos ile yapılan sözleşmenin Beşiktaş için önemli bir adım olduğunu belirtti. Hukuksal sürecin tamamlandığını ve taraftarlardan destek beklediklerini söyledi.

Soru üzerine kadro dışı kararı hakkındaki düşüncelerini paylaşan Göçmez, bu tür kararların teknik ekip tarafından alınacağını ve her oyuncunun Beşiktaş formasını layıkıyla taşıması gerektiğini ifade etti. Ayrıca sürekliliğin başarı getireceğine inandıklarını ve gelecek sezon da Beşiktaş’ın başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Santos’un ayrılışıyla ilgili olarak Beşiktaş’ın önünde yeni bir dönemin başladığını belirten Göçmez, önlerindeki sürecin Samet Aybaba liderliğinde devam edeceğini açıkladı. Yeni teknik direktör hakkındaki kararın henüz erken olduğunu, şu anda sezonu en iyi şekilde bitirmeye odaklandıklarını ifade etti. Beşiktaş’ın her maçı kazanmak için mücadele edeceğini ve sezon sonunda yeni hedeflere odaklanacaklarını belirtti.

Göçmez, Beşiktaş’ın kararlı bir şekilde ilerleyeceğini ve takımı en iyi yerlere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Son olarak, Beşiktaş yönetiminin aldığı kararın arkasında olduklarını ve takımın geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez’den Şok Açıklama: Fernando Santos ile Yollar Ayrıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!